S K A R B Ø V I K    I D R E T T S F O R E N I N G

logo
 A
alfrnesset          tafjordkraft          coop          rongve          smp

Neste kamp

Ukens kampsponsor

Solid opptur for juniorene etter mandagens solide 7-3 seier mot Spjelkavik!

Etter litt motgang og "på leit" etter godformen var guttane tilbake i godt slag mot Vika.

Eldin-profil

Eldin Deumic fant nettmaskene 4 ganger!

1. omgang.

Kampen begynnte ikke så bra. Før det var gått 3 minutter ble Vika tildelt frispark midt på vår banehalvdel. Ballen ble slått inn i 16 meterfeltet og (igjen) glapp det i markeringen fora eget mål. En Vika-spiller fikk stå alene og stusse ballen i mål.

Fra hjemmelagets side bar starten av omgangen preg av en del "rot". Vi kom oss rundt på kantene men inleggskvaliteten var ikke av beste merke, og målsjansene uteble. Men i omgangens 17. minutt satt alt som det skal. Etter en ballgjenvinning på midtbana ble ballen spilt ut til Sondre på høyrekanten. Han kom seg ned til linja og slo et hardt og presist innlegg som fant foten til Eldin på bakerste stolpe. Ett angrep etter læreboka (for å sitere A.S.) sort tempo, presist innlegg og gode løp foran mål. Slik blir det mål av, 1-1!

Etter 30 minutter ble Sif korrekt tildelt straffe, etter at Sondre ble lagt ned inne i feltet. Eldin satte straffen helt inne ved stolpen utagbart og 2-1.

Men det gikk bare 5 minutter før Vika bragte balanse i regnskapet. Nok en gang glapp det på dødball, markeringssvikt foran eget mål og 2-2. og det ble også stillingen til pause.

En omgang litt under pari der vi "gir bort" to enkle mål på dødball igjen. Men, i andre omgang løsnet det skikkelig!

47. min. 3-2

Brian Andreassen jobbet på "en umulig" ball etter tilbakespill. Vikas keeper klarerer rett i kroppen på Brian som kommer alene med keeper. Fra litt skrått hold breiseider han ballen i lengste hjørne. Ingen enkel scoring, en god prestasjon både forarbeid og mål.

50 min. 4-2

Brian er frampå nok en gang jobber på en vanskelig ball og tvinger Vikas keeper til å gjøre feil igjen. På vei bort fra mål legger Vika-keeperen Brian i bakken. Klar straffe! Kristian Klemetsen legger ballen til rette på krittmerket, keeper redder men må gi retur som Kristian setter inn.

53 min. 5-2

Eldin setter sitt tredje! Skudd med venstra fra 14-15 meter finner mettmaskene.

65 min. 6-2

Sondre Kjølsøy fører ballen opp langs høyresida, fra skrått hold settes ballen hardt og kontant i lengste hjørne.

67 min. 6-3

Atter et dødballmål mot :-(

75 min 7-3

Eldin igjen! Fint løp og vakker passning i bakrom, alene med keeper gjør han ingen feil og fastsetter sluttresultatet til 7 - 3.

Herd tapte mot Volda, dermed inntok Sif den viktige 4. plassen igjen. De fire beste lagene i 1. div. seedes til meste års kvalik til 1. div.

Ref.

Kjell :-)

 

 

 

 

 

Generalsponsor

sbm

Andre sponsorer